author Tel: 0734 364 514

Reprezentantul cumparatorului

Atunci cnd vreti sa cumparati o proprietate in Bucuresti, aveti nevoie de ajutorul celor mai buni profesionisti. Multi cumparatori folosesc agenti de vnzari si pierd mult timp cu vizionarea de proprietati neconvenabile, selectia informatiilor utile de cele false si negocieri fara rezultat.

Agentii imobiliari sunt utili daca doriti sa vindeti o proprietate, dar obiectivul lor este sa vnda indiferent daca proprietatile respective se potrivesc sau nu bugetului ori stilului dumneavoastra de viata. Atunci cnd doriti sa cumparati o proprietate, aveti nevoie de un agent de cumparare care sa lucreze numai pentru dumneavoastra ca sa gaseasca o proprietate la un pret convenabil si cu dotarile corespunzatoare asteptarilor.

Agentia imobilara 1Imobiliare, va ofera urmatoarele servicii:

 • Personalizare Lucram exclusiv pentru dumneavoastra, reprezentndu-va interesele
 • Concizie Discutam cerintele, stilul de viata si bugetul.
 • Cercetare Investigam toata piata pentru a identifica cele mai bune optiuni imobiliare.
 • Acces Oferim accesul prioritar in imobile din intreg Bucurestiul.
 • Comunicare Oferim reactii si rapoarte obiective pentru a va tine la curent.
 • Evaluare Investigam si realizam o analiza de piata comparativa pentru a stabili valoarea corecta a imobilului,i n functie de piata.
 • Negociere Negociem in numele dumneavoastra pentru a va achizitiona locuinta la cel mai bun pret.
 • Alte servicii Coordonam servicii utile, cum ar fi consultanta juridica si ipotecara etc.

Avantajele unui agent exclusiv de cumparare

Agentii companiei 1Imobiliare va ofera avantaje importante, deoarece va furnizeaza un raport plin de informatii relevante bine structurate asupra fiecarei proprietati. Principalul tel este sa oferim o evaluare a valorii reale a bunului imobiliar. Cautand informatii despre diferite proprietati, stim sa descoperim ce se ascunde dincolo de textele publicitare, de prezentarea bine pusa la punct a locuintei sau alte tehnici de vnzare care pot duce la tranzactii dezavantajoase pentru cumparator.

De asemenea, nu veti pierde timpul vizionand proprietati care nu corespund planurilor dumneavoastra. Cum agentia noastra lucreaza exclusiv pentru cumparatori, le solicitam clientilor informatii detaliate despre obiectivele si stilul lor de viata. Folosim aceste informatii pentru a sugera optiuni potrivite fiecarui cumparator.

In plus, un agent exclusiv de cumparare:

 • Va ajuta sa identificati informatiile gresite dintr-un anunt imobiliar.
 • Identifica proprietatile supraevaluate si descurajeaza o achizitie prematura.
 • Negociaza cu profesionism in numele dumneavoastra, pentru a scadea pretul proprietatii.
 • Odata hotarrea luata, urgenteaza definitivarea achizitiei, depunerea actelor si alte cauze ce determina de obicei intarzierea procesului de vnzare-cumparare.

La 1Imobiliare, obiectivul nostru este sa oferim clientilor o experienta inedita in domeniul achizitiei de imobile. in fiecare etapa, garantam avantaje imposibile daca achizitionati o proprietate printr-o agentie traditionala.

Achizitii imobiliare fara stres

Cumparatorii lipsiti de experienta comit adesea erori jenante si costisitoare, mai ales atunci cnd cumpara in Bucuresti. Un agent de cumparare experimentat va ajuta sa economisiti bani oferindu-va informatiile necesare pentru a lua o decizie corecta inainte de a face o oferta de cumparare.

Agentii de la 1Imobiliare lucreaza pentru dumneavoastra astfel incat sa va ajute sa economisiti si timp, transformand procesul de cumparare intr-o experienta mai putin stresanta. Va facem recomandari de oferte, facem fata negocierilor dure si i mpiedicam pe agnetii de vanzare prea insistenti sa va preseze sa incheiati o tranzactie dezavantajoasa. Avem experienta necesara pentru a va furniza o viziune corecta asupra fiecarei proprietati si asupra pietei imobiliare din Bucuresti in ansamblu.

Cumparatorii sunt adesea derutati sau dezamagiti de anumite aspecte ale afacerilor imobiliare. Va oferim evaluari usor de inteles pentru fiecare proprietate si preluam multe aspecte ale procesului de achizitie, ajutandu-va sa economisiti timp si bani. Nu numai ca veti lua decizii de achizitie mai bune, deoarece veti avea toate informatiile necesare cat se poate de clar organizate, dar va veti si putea decide intr-un timp mai scurt.

IMG_3704

Bogdan Iordache

 

Contact

0773733626

bogdantiordache@gmail.com
new_certified2